Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Υφάντα μαξιλαράκια!

 


   Χριστός Ανέστη!

   Δύο μαξιλαράκια,που με την απλότητα τους κρύβουν όλο το μεγαλείο της ομορφιάς τους κι εξακολουθούν, να θυμίζουν με την υπάρξη τους υπέροχες στιγμές από τα περασμένα!


   Συνεχίζουμε την παρουσίαση μας,με τα υφάντα μαξιλαράκια,που ράψαμε από την υφάντη λουρίδα,του πριν ή κάποτε τραπεζομάντηλου. Σας υπενθυμίζω σε προηγούμενες ανάρτησεις μου,σας είχα αναφέρει περισσότερες λεπτομερείες εδώ (πατήστε πάνω στον σύνδεσμο,για να το διαβάσετε), φυσικά κι έν μέρη της συγκεκριμένης εργασίας ( κι εδώ) 
Με την διαχρονικότητα που τ'απεικονίζει μπορεί να στολίσουν ακόμη και το ποιο μοντέρνο σπιτικό!


Γύρω γύρω έχουν φαρδύ ρεβέρ και για να καλύψουμε το γαζί, ράψαμε από πάνω του μία λεπτή τρέσα,που έχει στην υφάνση της απόχρωσεις από τις ρίγες των μαξιλαράκιων,ως αποτελέσμα παίζοντας την όλη παρουσίαση τους σε διάφορα, γεωμετρικά σχήματα!


Σ'επόμενη ανάρτηση,πρώτα ο Θεός,ολοκληρώνεται η διαδικασία της υφάντης λουρίδας.........
   Τώρα,πάμε να διαβάσουμε το μήνυμα της σημερινής ημέρας......μέσα από την ολάνθιστη κι ευωδιαστή ασπαρθιά,που αυτή την εποχή,πάρα το ότι ήρθε το καλοκαίρι εξακολουθεί να έχει την τιμητική της και με την μοναδικότητα της αρχοντιά που την περιβάλει ομορφαίνει όχι μόνο   δρόμους,κάμπους και βουνά,αλλά και τον φωτογραφικό φακό!
Στο βάθος της φωτογραφίας,φαίνεται η ενορία μας,το στολίδι του χωριού μας,η Παναγία η Θεοσκεπάστη!


Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Λουκιλλιανού,Παύλης και συν αυτοίς,
Αθανασίου οσ. θαυματουργού.

Να έχετε μία όμορφη εβδομάδα φίλοι μου, να περνάτε όμορφα και δημιουργικά με ότι αγαπάτε!

Καλή κι Ευλογημένη Εβδομάδα!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

ΑΛΗΘΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου