Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

"Το μυστικό που σώζει"


Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με!
Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με!
Μετρήστε: Κύριε Ιησού Χριστέ,τρεις λέξεις ,ελέησον με,άλλες δύο,πέντε λέξεις!
Πέντε λέξεις είναι η ευχή κι όμως αυτές οι πέντε λέξεις σε ταξιδεύουν τους πέντε ηπείρους όλης της γης,πέντε λέξεις που σε ταξιδεύουν σ'όλα τα ουράνια,πέντε λέξεις σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης,πέντε λέξεις που φτάνουν μέχρι τον θρόνο του Θεού,πέντε λέξεις που φέρνουν τον Χριστό μέσα σου και πηγαίνουν και σένα κοντά στον Χριστό!
Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με!


Τι σύμπτωση, ξεκινώντας το κέντημα για τις εκκλησιαστικές κορδέλες,ταυτόχρονα μέσα από τον υπολογιστή μου,ακουγόταν η ομιλία του πάτερα Ανδρέα Κονάνου,το βαθύτατο νόημα της ευχούλας: "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με"!
Που μου δόθηκε ως θέμα να αναφερθώ στην σημερινή μου ανάρτηση.


Εκκλησιαστικές κορδέλες που τις κέντησα στο χέρι και τις ολοκλήρωσα με το ράψιμο.


Για να στολίσουν τον πανηγυρικό εορτασμό της εκκλησίας μας.Αν θέλετε κι έχετε χρόνο ακούσετε την ομιλία του πατέρα Ανδρέα Κονάνου:

Σας εύχομαι να έχετε μία όμορφη ,ευλογημένη και δημιουργική εβδομάδα και να περνάτε πάντα όμορφα με τ'αγαπημένα σας πρόσωπα!!!7 σχόλια:

 1. Καλημέρα φίλη μου , έχω φτιάξει στα χρόνια της δουλειάς μου πολλές ξύλινες ταμπελίτσες με αυτή τη φράση.Την λέω κάθε πρωί που ξυπνώ και κάθε βράδυ που πάω να κοιμηθώ.Είναι η πιο σωστή απλή προσευχή που πρέπει να λέμε μαζί μετ ο "ευχαριστώ" που ξυπνάμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Βοήθειά σου, Μαρία μου. Πανέμορφες οι κεντημένες κορδέλες σου. Καλό μήνα, φίλη μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πέντε λέξεις που σου γαληνευουν την ψυχή Μαρία μου . Οι κορδέλες όμορφες, βοήθειά σου να είναι, ότι καλο σου εύχομαι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Βοήθειά σου, κορίτσι μου!
  Εξαιρετικό το αποτέλεσμα! Πραγματικά υπέροχο!
  ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και ευχές για ένα όμορφο Φθινόπωρο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σας ευχαριστώ για τις καλές και πολύ χρήσιμες πληροφορίες, είναι πολύ ενδιαφέρον, μου αρέσει όλα τα πράγματα που μοιράζεστε και βλέπετε τη δημιουργικότητα.
  เกร็ดน่ารู้

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πεντε λεξεις με τεραδτια δύναμη.
  Πολύ ομορφες και οι κορδέλες σου.Μπράβο σου Μαρία.!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή