Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Σουβερ κι όχι μόνο....


Μικρά κομμάτια,σε σχήμα τετράγωνου, διαστάσεων δέκα επί δέκα εκατοστά, ετοιμάστηκαν μιας κι ήταν τα μοναδικά, με ένα κοινό στοιχείο, πάνω κάτω τις ίδιες αποχρώσεις...

Τετράγωνο, τετράγωνο ενώθηκαν στην ραπτομηχανή.... 


... με την τεχνικές του patchwork..... quilting κι ελάχιστο διακριτικό κέντημα για να δω πως απεικονίζεται πάνω στα λουλουδάτα υφασμάτακια, ως αποτέλεσμα...δείτε  την επόμενη φωτογραφία.... 


Δε με ικανοποίησε ιδιαίτερα η απόπειρα του κεντήματος, για τα συγκεκριμένα εμπριμέ υφασμάτακια. Ίσως σε κάποιες άλλες περιπτώσεις να αναδεικνυόταν καλύτερα το κέντημα, το  άφησα ως έχει και το ολοκλήρωσα με ένα γαζί στην γύρω βόλια του.
Πλούσιο ως διαστάσεις για σουβερ κι όχι μόνο....


Αλλιώς ξεκίνησε η συγκεκριμένη εργασία, αλλά κατά στην διάρκεια της,  είχε άλλη κατάληξη... τελικά... από ότι κατάλαβα το patchwork έχει και τις εκπλήξεις του! 

Σας εύχομαι φίλοι μου να έχετε μια όμορφη και δημιουργική ημέρα! 







2 σχόλια:

  1. Δεν αξιολογείς κάποιον από το αποτέλεσμα της δημιουργίας του Μαρία μου, αλλά από τη διάθεση να ασχοληθεί μ' αυτό. Κάποιες φορές δεν μας "βγαίνει" όπως θα θέλαμε και άλλες πάλι αυτό που δεν μας αρέσει, είναι το καλύτερο. Σημασία έχει να απολαμβάνεις αυτό που κάνεις και η δημιουργία σου θα βρει τη θέση της. Χαριτωμένο έγινε πάντως!. Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννίκα μου,σ΄ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σου που μέσα από αυτά μου δίνεις δύναμη να συνεχίσω .... Να είσαι καλά και να περνάς πάντα όμορφα με τους αγαπημένους σου!

      Διαγραφή