Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Πάπλωμα ημερολόγιο 2018



  Στην αρχή του έτους 2018,ξεκινήσαμε με πρωτοπόρο και οδηγό την Μάνια {αν θέλετε ρίξτε μία ματιά στην δική της σελίδα},που μας ταξίδεψε μέσα από τον μαγικό κι εθιστικό κόσμο του πάτσγουορκ ,παρουσίαζοντας μας,κάθε μήνα ένα τετράγωνο με διάφορες τεχνικές ,ώστε το τέλος της χρονιάς να έχουμε ένα πάπλωμα,με θέμα το ημερολόγιο.


Ο καιρός μπορεί να πέρασε,αλλά το έργο μου το είχα συναρμολογήσει με μεγάλο ενθουσιασμό κι ανυπομονησία να το δω ολοκληρωμένο {πατήστε εδώ}.....όμως, ένα εμπόδιο που συνάντησα στην πορεία....έλλειψη κλωστής ...ναι βεβαίως...μου τελείωσε το βασικό χρώμα και δεν μου πήγαινε καρδιά, να βάλω άλλο διότι μου χάλαγε την όλη όψη του.Το άφησα στην άκρη και με λίγη υπομονή κι επιμονή ,δόξα το Θεό βρήκα ακριβώς το ίδιο  νούμερο και παρτίδα.Η χαρά μου,δεν περιγράφετε κι άλλη  μία φορά πήρα το μάθημα μου,πριν ξεκινήσω ένα μεγάλο έργο,να έχω περισσότερα υλικά στην κατοχή μου.


Φυσικά,του έφτιαξα και τσάντα που να το συνοδεύει μαζί με όλα τα αξεσουάρ του....


Οι διαστάσεις του είναι 2,20 επί 1,50.


Προσωπικά,δεν έχω λόγια από καρδιάς,να εκφράσω τις ευχαριστίες μου,την δημιουργό και δασκάλα του πάτσγουορκ για τον χρόνο,την επιμέλεια που με μεγάλο κόπο κι επιμονή μας τα πρόσφερε.... θα μπορούσα να τα χαρακτηρίσω εκπαιδευτικά μαθήματα,μέσα από τον χώρο του διαδικτύου...για όλους εμάς που βρισκόμαστε σε μακρινές περιοχές της Ελλάδας!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ

Αν θέλετε δείτε τα έργα των άλλων μέλων, στην ομάδα του facebook!


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ











13 σχόλια:

  1. Μαρία μου, το πάπλωμά σου είναι ΥΠΕΡΟΧΟ! Χίλια μπράβο, φίλη μου. Εγώ φέτος φτιάχνω με τη Μάνια τετράγωνα για πάπλωμα. Προχωρημένη γαρ! Ειλικρινά όμως δεν ξέρω αν θα έχω ένα τόσο καλό αποτέλεσμα. Παίρνω όμως κουράγιο από εσένα και...βλέπουμε τι θα καταφέρω. Πολλά φιλιά, φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι Μία μου,που σου αρέσει και το δικό σου θα γίνει πολύ όμορφο και θα ανυπομονούμε να το δούμε,τώρα προσπαθώ να ολοκληρώσω αλλά δύο που τα είχα αφήσει στην άκρη.Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  2. Θεε μου τι υπομονη......αξιζε ομως η υπομονη κ ο κοπος κ η αναμονη......μπραβο το θαυμαζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ίδια λόγια Σοφία,μου λέει και η μαμά μου "που βρίσκω την υπομονή".Σ'ευχαριστώ πολύ!!! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  3. Μπράβο Μαρία μου.
    Γειά στα χέρια σου.
    Το πάπλωμα σου έγινε ΤΈΛΕΙΟ.
    Άντε και σε καινούργιο τώρα με τη βοήθεια της καταπληκτικής Μάνιας.
    Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου,ετοιμάζω και τα επόμενα από την θάλασσα πλατιά,αν θυμάσαι....σ'ευχαριστώ πολύ,να'σαι καλά!!!Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  4. Τι να πω τώρα και εγώ !!1 Με τη Μάνια γνωριστήκαμε από κοντά πέρυσι όταν ήρθε εθελοντικά στο σύλλογο για δημιουργική απασχόληση ασθενών, συνοδών και εθελοντών . Εκεί τη γνώρισα , μαγεύτηκα και ανακαλύψαμε ότι τα παιδιά μας είναι φίλοι . Κάθε Δευτέρα περνάμε δημιουργώντας απλά πράγματα κυρίως οι περισσότερες κυρίες θέλουν να περάσουν χρόνο με παρέα !!
    Εκεί μέσα κάθε φορά μαθαίνω κάτι περισσότερο και θα συνεχίσω γιατί είναι μια γυναίκα που με εμπνέει με την υπομονή της και τις γνώσεις της !! Σήμερα είδαμε μαζί και το πάπλωμα σου Μαρία και μου είπε ότι είσαι η πρώτη που το τελείωσες και μάλιστα έκανες πολύ ωραία δουλειά !! Τα αξεσουάρ υπέροχα
    Μπράβο καλή μου . Καλή συνέχεια με ότι κάνεις !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο χαίρομαι για εσάς, μακάρι να είμαστε ποιο κοντά!!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ για όλα,να είσαι πάντα καλά!!!
      Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  5. τι ομοπρφο αποτελεσμα!ποση υπομονη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Κι όμως όταν ασχοληθείς Κική μου, είναι λες και παίζεις το αγαπημένο σου παιχνίδι!
      Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  7. Τέλειο Μαρία!! Και ποσο το περιποιηθηκες!! Ασε, εχω κι εγω δυο για καπιτοναρισμα αλλά με τις τσάντες που έμπλεξα εχω ξεμυαλιστει και πού χρονος!! Καλοφορετο να είναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή