Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Αρχή νέας χρονιάς!

 

Κι η αλλαγή του χρόνου ξύπνα μέσα μας την επιθυμία κάτι ν'αλλάξει: Θέλουμε κάτι καινούργιο.... Θέλουμε να αλλάξει ο κόσμος προς το καλύτερο...Μπορεί όμως να γίνει αυτό?

Εσύ που βλέπεις τον εαυτό σου να μεγαλώνει,να αποκτά πιο ώριμη σκέψη,πιο ισχυρή θέληση,πιο δυνατούς πόθους και οράματα...Εσύ μπορείς να κάνεις τη διαφορά! Αρκεί να τολμήσεις! Να σκύψεις βαθιά μέσα σου και να επισημάνεις αδυναμίες και πάθη που σε κρατούν αιχμάλωτο.Να μετανοήσεις ειλικρινά και με την ευχή του Πνευματικού σου,να κάνεις μία καινούρια αρχή.


Ναι! Μπορείς να αλλάξεις! Κι αν αλλάξεις εσύ, αλλάζει ένα κομμάτι του κόσμου. Κι ίσως αυτό να παρακινησει και άλλους πολλούς γύρω σου να αλλάξουν.... 


Για την υποδοχή του νέου έτους, έφτιαξα κολοκύθες με το 2023!


Διαβάζοντας το κείμενο:"Μπορείς κι εσύ να αλλάξεις", από το περιοδικό Προς την Νίκη, ήθελα να σας μεταφέρω την παραπάνω παράγραφο, μαζί με την δημιουργία μου, γιατί πιστεύω λίγο πολύ σε όλους μας εκπροσωπεί.....

ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΣΎ, ΑΛΛΆΖΕΙ ΈΝΑ ΚΟΜΜΆΤΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΚΑΛΉ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΈΝΗ ΧΡΟΝΙΆ 
ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΆΠΗ, ΕΥΗΜΕΡΙΑ
ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΌΤΗΤΑ ΜΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΆΜΕ 

ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ 








3 σχόλια:

  1. Ας μην αφήσουμε το αίσθημα της παραίτησης ή της αναβολής να πάρει το πάνω χέρι αυτή τη χρονιά. Ας κρατήσουμε μια πορεία στο δρόμο της αγάπης και σε ότι δίνει σκοπό και νόημα στη ζωή μας.
    Καλή χρονιά Μαρία μου με υγεία!

    Όμορφες οι κολοκύθες σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφες οι κολοκύθες !!!!!
    Καλή χρονιά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή Χρονιά, Μαρία, με το δεξί να μπει ο χρόνος για όλους μας. Εύχομαι υγεία, χαρά, αγάπη και δημιουργικότητα! Πολύ όμορφες οι χειροτεχνίες σου, φτιαγμένες με ωραία υλικά και χρώματα. Μπράβο σου! Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή