Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Πάνινοι κύβοι .... be-be


  Μέσα από την σημερινή μου ανάρτηση,που θα σας παρουσιάσω ένα παιδικό παιχνίδι,που έφτιαξα εχθές,σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας λίγες γραμμές από την Φωνή Κυρίου,της Κυριακής. Εκκλησία δεν είχαμε αλλά τουλάχιστον προμηθευτήκαμε τον φυλλάδιο μιας και διαμένετε δωρεάν τους ιερούς ναούς.

Ο Χριστός θεραπεύει
  Ο Χριστός είναι ο μόνος που μπορεί να θεραπεύσει τον άνθρωπο,τον καθέναν μας από το ακάθαρτο πνεύμα του αιώνος τούτου.Μας δείχνει ότι χωρίς αυτόν η καρδιά μας αφήνει χώρο στο κακό.Το παράδοξο του ανθρώπου βεβαίως σήμερα είναι ότι δεν βλέπει,δεν ακούει,δεν πιστεύει ότι υπάρχει ακάθαρτο πνεύμα.Και η ζωή μας κινείται στη δούλεψη του,χωρίς εκείνο να αποκαλύπτεται.


Ας αντισταθούμε εντός της Εκκλησίας,χωρίς να περιμένουμε από τους άλλους να προσεύχονται,να μιλούν,να αγωνιούν για μας,αλλά απευθυνόμενοι ο καθένας μας προσωπικά στον Χριστό.Γιατί δεν συναντάμε εκπροσώπους στην Εκκλησία,αλλά τον ίδιο Χριστό. Εκκλησία είμαστε όλοι μας. Και το ακάθαρτο πνεύμα φεύγει μόνο με τη δική μας προσωπική συνάντηση με τον Κύριο. Ας είναι αυτό το μήνυμα το κλειδί για να εντείνουμε τις πνευματικές μας προσπάθειες στο δεύτερο μισό της Σαρακοστής. Και ο Κύριος θα μας ανεχθεί,θα μας βοηθήσει στην αδυναμία της πίστης μας και θα μας θεραπεύσει.


Ελάχιστα υλικά που μου έμειναν από το παπλωματάκι {εδώ} ,καθώς και από τα καλαθάκια {εδώ}έφτιαξα και δύο πάνινοι κύβοι για να στολίσει το δωμάτιο του και όχι μόνο αφού του έβαλα και κορδελίτσες για να τον πιάνει με τα χεράκια του.Δεν μπορούσα να παραλείψω τα κουδουνάκια που τοποθέτησα εσωτερικά μαζί με το γέμισμα του,που είναι ιδανικό για μωρά!


Καλή δύναμη και καλή συνεχεία σε ότι κι αν κάνετε και ο Θεός μαζί μας!

Καλή εβδομάδα!





4 σχόλια:

  1. Καταπληκτικοί οι πάνινοι κύβοι σου, Μαρία μου. Ο Θεός μαζί μας αυτές τις δύσκολες ώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα φίλη μου και όπως λες μόνη μας ελπίδα πάντα είναι ο Θεός και η ελπίδα που παίρνουμε από την προσευχή μας. Πάντα έπρεπε να λέμε ευχαριστώ και σχεδόν πάντα ο άνθρωπος το ξεχνάει.Δεδομένο γι'αυτόν το κάθε ξημέρωμα. Τέτοιες λοιπόν μέρες ας μας προσγειώσουν και ας το λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Μαρία! Αυτοί οι κύβοι είναι τέλειοι και τα βρέφη τους λατρεύουν. Εχω φτιάξει κι εγώ πολλους για ανήψια και για μωράκια φίλων και είναι ένα πολύ φιλικό παιγνίδι για τις τρυφερές ηλικίες. Καλή σου συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχ τι καλουτσικααααααααααααα μπραβο μετα την ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ερχεται ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή