Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Be-be....καλαθάκια



Καλησπέρα σας!
  Το τελευταίο καιρό μ'όλο αυτό που συμβαίνει γύρω μας και η πλήρη απομόνωση ακόμη και από τους αγαπημένους μας ανθρώπους,πέρα από τον πανικό και τον φόβο που μας έχουν προκαλέσει όχι μόνο για τον εαυτό μας,αλλά και για τον οικογενειακό και κοινωνικό μας περίγυρο,οι περισσότεροι βρήκαν παρηγοριά μέσα από τις δημιουργίες.Όντως η δημιουργική απασχόληση βοηθάει τον άνθρωπο όχι μόνο ψυχολογικά,αλλά τον τονώνει,τον γαληνεύει και του εκπέμπει απόλυτη ηρεμία και ενεργεία.
   Μέσα σ'όλο αυτό,η Μάνια,η δασκάλα του ελληνικού patchwork,ξεκίνησε μέσα από το κανάλι της,σε ζωντανή σύνδεση να μας παρουσιάζει κάθε μέρα,το απόγευμα κι ένα διαφορετικό πρόζεκτ!
   Από την παρουσίαση της,πως να φτιάξουμε πασχαλινά καλαθάκια,προσωπικά,προς το παρόν αποφάσισα να φτιάξω για το μωρό μας,ίσως κάποια άλλη στιγμή κάνουμε και πασχαλινά,θα δείξει φτάνει να είμαστε καλά και για όλα τα άλλα έχει ο Θεός!

`

Ένα στρογγυλό ή τετράγωνο,όπως θέλετε πείτε το....η βούλα που έχει στο κέντρο είναι κατά την διάρκεια που το σιδέρωνα,όπου έπεσε μία σταγόνα νερό.....


....κι ένα στενόμακρο....


Είναι δική μου πρωτοβουλία,μ'όλο τον σεβασμό κι εκτίμηση προς το πρόσωπο της,μέσα από το μπλογκ μου,να σας παρουσιάσω το κανάλι της {εδώ} κι αν θέλετε να την παρακολουθείτε και δεν θα το μετανοιώσετε! 


Σας εύχομαι να έχετε υπομονή,υπομονή,υπομονή και ο Θεός μαζί μας,θα περάσει κι αυτό μόνο να μην χάνουμε την πίστη μας και να ελπίζουμε για ένα καλύτερο αύριο που όπως λένε η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.


Καλό βράδυ!





4 σχόλια:

  1. Καλημέρα συγκρατούμενη! τι όμορφα πράγματα κάνεις γλυκιά μου, μπράβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου,σου στέλνω την αγάπη μου!!!

      Διαγραφή
  2. Γεια σου Μαρία! Ευτυχώς που η ενασχόληση με τις χειροτεχνίες μας αναζωογονεί ειδικά τώρα που είμαστε σπίτι όλη την ώρα. Πολύ όμορφα τα καλαθάκια σου με αυτές τις ιδιαίτερες γωνίες. Πάντα χρειάζονται σε ένα σπιτικό. Φιλάκια πολλά και καλή συνέχεια με υγεία και υπομονή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σ'ευχαριστώ Ευγενία μου,να'σαι καλά!!!
    Να μας δίνει ο Θεός υπομονή και πάνω από όλα ψυχραιμία!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή