Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

ΧΑΛΑΚΙ

 Χαλάκι για το δάπεδο,σας παρουσιάζω σήμερα φίλοι μου,μέσα από το σημερινό μήνυμα του ημεροδείκτη,με θέμα: Η ειρήνη του Χριστού.   


Η ειρήνη που έφερε ο Χριστός στον κόσμο είναι πάνω απ'όλα ειρήνη της ανθρωπότητας με τον Θεό.

Εκτείνεται σταυροειδώς και στην κάθετο διάσταση της αιωνιότητας.

 Στο πρόσωπο του Χριστού μας πραγματοποιούμε την ένωση μας όχι μόνο με τους άλλους ανθρώπους,τους αδελφούς μας,αλλά και με τον Θεό.

Γιατί Αυτός είναι ο σαρκωμένος "Θεός και η ζωή η αιώνιος".


Για το χαλάκι, χρησιμοποιήσα ανακύκλωσιμα υλικά,δύο παντελόνια τζιν,μιας και το καλοκαίρι που μας περάσε τα έκοψα και τα έκανα βερμούδες για τους άντρες της οικογένειας και μία παλιά χειμωνιάτικη μπλούζα,που είχα να την φορέσω αρκετά χρόνια, μιας κι ήρθε κι έδεσε χρωματικά με τις αποχρώαεις του τζιν.Την χρησιμοποιήσα περισοτέρο επειδή μου άρεσε το χρώμα της και δεν ήθελα να την πετάξω κι έτσι της έδωσα νέα πνοή.


Πρώτα έκοψα κι έραψα τα τρίγωνα κομμάτια και στην συνεχεία έβαλα την ροζέτα στο κέντρο και το έκλεισα μ'ένα φαρδύ ρέλι,γύρω στα δέκα εκατοστά κάνοντας στην γυροβολιά του,ελάχιστο quilting ,φυσικά δεν έλειπε και το patchwork.
Έμεινα αρκετά ευχαριστημένη από το αποτελέσμα,διότι ήταν ένα πρόζεκτ που το εμπνεύστηκα και το έραψα με βάση τα υλικά μου. 
Αναμένεται και η συνεχεία,μιας και πήραμε φόρα.


Απόψε το βράδυ,το φεγγάρι όπως απεικόνιστηκε στο φωτογραφικό φακό!

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023

 Να περνάτε πάντα όμορφα με ότι αγαπάτε!

Καλό ξημέρωμα!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου