Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Τσαντάκι.....

Η ένωση με τον Θεό

Η Εκκλησία σήμερα,λίγες ημέρες μετά τη θεομητορική εορτή του Γενεθλίου της Υπεραγίας Θεοτόκου, πορευόμενη προς την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού του Κυρίου μας,θέλει ακριβώς να μας διδάξει ότι διά του Σταυρού,της υπερμέγιστης αυτής θυσίας,μπορέσαμε να εκφύγουμε της αμαρτίας και να ενωθούμε με τον Θεό.


Μας υπενθυμίζει ότι η ζωή εντός αυτής είναι συνεχής χαρά,μία διαρκής κοινωνία αγάπης,η οποία επιτυγχάνεται με τη συμμετοχή μας στο σώμα και το αίμα του Κυρίου και χαρίζει τη δυνατότητα στους *έν πίστει τετελειωμένους* να αποκτήσουν μία θέση στο γιορτινό τραπέζι της Βασιλείας των Ουρανών.


Μέσα από τις λίγες γραμμές από την σημερινή Φωνή Κυρίου,σας παρουσιάζω ένα τσαντάκι που έραψα με την μέθοδο του patchwork κι ελάχιστες πινελιές quilting. Στο εσωτερικό του,έραψα δύο τσέπες για τα μικροαντικείμενα και του τοποθέτησα τρούκ,εκτός από το να κλείνει καλύτερα,περισσότερο για διακόσμηση.



Σας εύχομαι φίλοι μου να έχετε μία όμορφη και δημιουργική εβδομάδα!









1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα Μαρία, πολύ όμορφη και πρακτική η τσαντούλα που μας παρουσιάζεις. Μου αρέσουν πολύ οι ρίγες της και το κλείσιμο με τα μεταλλικά κουμπάκια. Φιλάκια και καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή