Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Με πολλή υπομονή



   Στις δύσκολες στιγμές της ζωής μας μία φράση δεσπόζει στα χείλη των ανθρώπων που μας αγαπούν:"Υπομονή".Η ίδια η φράση δείχνει μία παραίτηση από την απόπειρα να αλλάξουμε την πορεία μας.Δείχνει ότι έχουμε κάνει αυτό που μπορούσαμε,προσκρούουμε σε τοίχο και το μόνο που μας απομένει είναι να περιμένουμε.


Κι αν αυτό έχει γρήγορα εξέλιξη,η υπομονή είναι δικαιολογημένη.Συχνά η υπομονή απαιτεί χρόνο.Κάποτε η υπομονή ταυτίζεται με τον συμβιβασμό.Άνθρωποι που μας δυσκολεύουν,μία απώλεια,μία κατάσταση που δεν αλλάζει μας κάνουν να αποδεχόμαστε μελαγχολικά ότι συμβαίνει.


Σκεφτόμαστε να βρούμε διέξοδο κάνοντας κάτι διαφορετικό,να βρούμε κάποιους φίλους που θα μας κάνουν να ξεχαστούμε ή μόνο θυμόμαστε αυτό που δεν μπορούμε να ζήσουμε πια,αν το έχουμε ζήσει.
Η υπομονή γίνεται φάρμακο στην αδυναμία διόρθωσης των καταστάσεων.



Ένα σακίδιο πλάτης...... ράφτηκε........ για μία μικρή δεσποινίδα.....με τις μικρές κόκκινες λεπτομέρειες του......έναν ιδιαίτερο φιογκάκι στολίστηκε στο καπάκι  για περισσότερη τσαχπινιά.....οι θηλιές του ,για να κρεμάει ότι ασέσουαρ της αρέσει,εδώ το συνοδεύει ένα μπρελόκ {πριγκιπική κόρωνα}.


Συνοδεύω  την ραπτική δημιουργία μου,με λίγες γραμμές από την Φωνή Κυρίου ,της Κυριακής που μας πέρασε....που δεν είναι άλλο......από ένα σακιδίο πλάτης!


Σας εύχομαι να έχετε μία όμορφη ημέρα!

























5 σχόλια:

  1. Τυχερό το κοριτσάκι με το υπέροχο σακίδιο που έχει τόσο όμορφα χρώματα. Να πω καλημέρα χρυσοχέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Η υπομονή γίνεται φάρμακο στην αδυναμία διόρθωσης των καταστάσεων". 'Ετσι ακριβώς, Μαρία μου, αφού δεν μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση, την υπομένουμε...ελπίζοντας για το καλύτερο!
    Πολύ όμορφο το σακίδιο....μου βάζεις ιδέες για την εγγονούλα μου! Κάποια στιγμή θα της φτιάξω ένα!
    Καλό βραδάκι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπομονή και αγάπη Μαρία μου, αυτά τα δύο είναι οι ασπίδες μας για ότι όμορφο δημιουργούμε για όσους αγαπάμε και όχι μόνο!!
    Υπέροχη η τσαντούλα πλάτης που έκανες έχει την υπομονή και την αγάπη σου μέσα της γι αυτό και θα την χαρεί η μικρούλα δεσποινίδα.!!
    Να είσαι καλά Μαρία μου να κάνεις ότι αγαπάς καλή εβδομάδα από αύριο!! 😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα Μαρία! Πολύ ωραίο το σακίδιό σου! Και το κοκκινάκι πολύ του ταίριαξε. Πολύ θα αρέσει! Φιλάκια και καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή