Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Εκατόφυλλα τριαντάφυλλα

 Σήμερα,είναι η πρώτη ημέρα της άνοιξης αφού η εαρινή ισημερία,[δηλαδή η διάρκεια της ημέρας και της νύχτας είναι περίπου ίδια],βρίσκεται στο βόρειο ημισφαίριο,το οποίο ανήκει και η χώρα μας.Ενώ αντίθετα,στο νότιο ημισφαίριο είναι φθινόπωρο.
Ας υποδεχτούμε την έναρξη της ποιο όμορφης και  ανθισμένης εποχής,με εκατόφυλλα τριαντάφυλλα!
Ένας αντραντές,τοποθετήθηκε στο κέντρο του καρέ....




....με τα εκατόφυλλα τριαντάφυλλα του,πλεγμένα με το τσιγκελάκι,να απλώνονται ως στο τελείωμα του και ολοκληρώνοντας το έργο με ένα απλό αζουράκι....




Να είσαστε πάντα καλά και να περνάτε όμορφα και δημιουργικά με ότι σας εκφράζει και σας ευχαριστεί!!!





8 σχόλια:

  1. Μπράβο Μαρία!! Η καλύτερη υποδοχή για την Άνοιξη, που τόσο αγαπάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Ευγενία μου,να'σαι καλά και να περνάς όμορφα με τ'αγαπημένα σου πρόσωπα!!! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  2. Μαρία μου με πολύ ομορφιά την υποδέχτηκες και εσύ την Ανοιξη της αξίζουν τα τριανταφυλλα και και τα πλεχτα σου πολύ ομορφα ξερω τι αξια έχεουν τα χειροποιητα.. ανεκτιμητα είναι... με πολύ χαρα να σου δειξω πως πλεκω τις πλεχτες χαρτοπετσετοθήκες.. αν πατησεις εδώ https://smaragdenia-roula.blogspot.gr/2012/09/blog-post_27.html θα δεις τις οδηγίες αν δυσκολευτείς στηλε μου μεηλ εδώ να σου δωσω εξηγησεις roulamakedonisa@gmail.com να περνας ομορφα οτι και να δημιουργείς καλη Ανοιξη φιλακιαααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξεχασα να σου γραψω πως και το κατω μέρος της θηκης ειναι πλεχτος..

      Διαγραφή
    2. Δεν το γνώριζα Ρούλα μου,ότι έχεις κάνει ξεχωριστή ανάρτηση για την χαρτοπετσετοθήκη,μας δίνεις πλήρες και αναλυτικές λεπτομέρειες! Ίσως κάποια στιγμή την φτιάξω αν βρω ανάλογη δαντέλα.Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου,να'σαι καλά και να περνάς όμορφα!!! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  3. Τι όμορφα που πλέκεις, τα τριαντάφυλλά σου είναι πολύ ωραία και με το αζουρακι που έβαλλες έγινε ενα υπέροχο καρέ,Να είσαι Μαρία, καλά καλή ανοιξη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Μετάξια μου,να'σαι καλά και να περνάς όμορφα!!! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  4. Μου αρέσει πραγματικά το blog σας και μοιράσατε την ιδέα πραγματικά καλά. Και πολύ όμορφα ευχάριστη διαβάσετε! ευχαριστώ που το μοιράστηκες.
    ตารางคะแนน

    ΑπάντησηΔιαγραφή