Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

...Συνεχεία...

Καλημέρα σας!!!
Σήμερα θα σας παρουσιάσω άλλη μία τραβέρσα με τα ίδια χρώματα όπως την προηγούμενη,αλλά με διαφορετικό σχέδιο......


Εδώ οι λεπτομέρειες από τις δύο μακριές πλευρές της τραβέρσας....ένα απλό φεστόνι με το βελονάκι.....


...φυσικά...τις δύο στενές πλευρές,την στολίζουν μαργαρίτες με επίκεντρο την αράχνη,που είναι πλεγμένη με το βελονάκι.......


Με τα μόνο υλικά,το ύφασμα και τις παραπάνω πλεκτές δαντέλες καθώς επίσης να βάλω το προσωπικό μου γούστο,φτιάχτηκαν αυτές εδώ οι τραβέρσες έπειτα από πολλή σκέψη και προβληματισμό για το αν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και ν'αρέσουν.
Σας παρουσιάζω μία φωτογραφία.....από τον απογευματινό μου περίπατο,αφού ο καιρός μας το επιτρέπει.....ένα κλαδί από το πεύκο,ν'αγκαλιάζει το φεγγάρι....


Σας ευχαριστώ παρά πολύ για την επίσκεψη σας,στο σπιτάκι μου και τα όμορφα σχόλια που μου αφήνετε,να είσαστε πάντα καλά και να περνάτε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Σας εύχομαι να περάσετε μία όμορφη και δημιουργική μέρα!!!

8 σχόλια:

  1. Καταπληκτική η τραβέρσα σου !!! Και ταιριάζει απόλυτα το κέντημα με τη δαντέλα !!!! Μπράβο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα μου αρεσαν τα χρωματιστα κεντηματα επανω σε λευκο φοντο οως και τα μικρα κοφτα σχέδια...υπέροχη εγινε η τραμβερσα σου Μαρία .. διαχρονικό και ομορφο το κεντημα.. να περνας ομορφα και στις βόλτες σου.. φιλακιαααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια!!! Έχεις υπέροχο blog. Αν θες ρίξε μια ματιά στο δικό μου: http://booksfrien.blogspot.gr/ Ελπίζω να σου αρέσει!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχο το εργόχειρο σου... μου αρέσει πολύ που έχει χρώμα!!! Καλή συνέχεια... καλό βράδυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και αυτό πανέμορφο ...πολύ ωραια δουλεια ...
    μπράβο σου .... Καλο βραδυ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα Μαρία !!! Τι ωραία κεντήματα φτιάχνεις !! Τα χρώματα είναι τόσο τρυφερά !! Τα θαυμάζω πολύ αλλά αυτή τη βελονιά δεν την έχω κάνει !!
    Καλή συνέχεια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλο μήνα Μαρία μου γεμάτο με όλα τα καλά του Θεού. Το κέντημα σου ένας ανθισμενος κήπος. Αν θες ελα μία βόλτα απο το μπλογκ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή