Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΡΟΜ,Ιανουαρίου 2016...

Καλησπέρα σας!!!!
Στην ομάδα Ραπτική,στο facebook,τα κορίτσια πήραν την απόφαση για τον μήνα Ιανουάριο,να κάνουμε ένα ΡΟΜ [ράβουμε όλες μαζί] με θέμα,ένα μαξιλάρι patchwork,που το εμπνεύστηκαν από εδώ.
Είναι ένα tutorial,ιδανικό ακόμη και για αρχάριες,αρκεί να έχεις θέληση και διάθεση για να το φτιάξεις.Το συγκεκριμένο είναι ένα μαξιλάρι δαπέδου,φυσικά έκανα παραλλαγή και το έφτιαξα για μαξιλαράκι του καναπέ.Χρησιμοποίησα δύο διαφορετικά είδη υφασμάτων,βαμβακερό σε απόχρωση ιβουάρ και σατέν τις χρυσαφί αποχρώσεις,για να δέσουν αρμονικά με την διακόσμηση του χώρου μου.


Στο κέντρο το στολίζει ένας μικρός ήλιος,που απλώνει τις ακτίνες του σε όλη την επιφάνεια του μαξιλαριού,μέχρι στο τελείωμα του.Δίνοντας του,μία ποιο ζεστή και θετική ατμοσφαίρα.




Για να μην είναι παραπονεμένο,του έκανα και παρέα,μια και πήραμε φορά.....




Αν θέλετε δείτε τις δημιουργίες των άλλων κοριτσιών,που το κάθε ένα έχει την δική του ομορφιά και χάρη!

Σας εύχομαι καλό και ευλογημένο μήνα,
με πολλή έμπνευση και δημιουργία,με ότι απασχολήστε!!!!!!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!! 




4 σχόλια:

  1. Εχεις δίκιο Μαρία μου το σχέδιο του μαξιλαριού είναι σαν ήλιος, όμορφο και χαρούμενο. Επίσης το σάλι σου είναι υπέροχο μεγειά σου και καλοφόρετο. Καλό μήνα να έχεις με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου,να'σαι καλά!!!!!!
      Καλό ξημέρωμα!!!!!
      Φιλάκια!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Υπέροχο και μάλιστα μου θύμισε μαξιλαράκια της γιαγιάς μου που τότε γέμιζαν το σαλόνι.Λατρεύω τα πατσγουορκ, καλημέρα όλη μέρα γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ πολύ,να είσαστε καλά!!!!
      Καλό ξημέρωμα!!!!!

      Διαγραφή