Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Το πρώτο μου patchwork!

Καλησπέρα σας!!!
Μια και διανύουμε τον πυρετό της προετοιμασίας,για την μεγάλη εορτή της ορθοδοξίας μας,την Γέννηση του Χριστού μας,σκέφτηκα να σας δείξω κάτι από τα περασμένα.
Λοιπόν,θα σας παρουσιάσω το πρώτο μου πάτσγουωρκ,που σας είχα αναφέρει εδώ,και  την πρώτη μου,μεγάλη,απόπειρα στον τομέα αυτό.Το καλό με το πάτσγουωρκ είναι ότι δεν πετάμε τίποτα τα πάντα τ'ανακυκλώνουμε,φυσικά να είναι σε καλή κατάσταση τα υλικά  που θα χρησιμοποίησουμε για να μην πάει χαμένος ο κόπος μας.
Όταν πρωτοείδα το μάθημα της Μάνιας: Χριστουγεννιάτικο μαξιλάρι για τον καναπέ, στο ftiaxto,αμέσως μπήκα στον πειρασμό να το φτιάξω με υλικά που είχα ήδη  στο σπίτι,για να το κάνω γιορτινό και χριστουγεννιάτικο, ανακύκλωσα ένα χριστουγεννιάτικο καρεδάκι,το οποίο δεν το έστρωνα,αφού από την πηγή του ήταν λοξό. Φυσικά ως αρχάρια,ακολούθησα τις οδηγίες,βήμα-βήμα φτιάχνοντας το πρώτο μου μαξιλαράκι.


Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ και έφτιαξα αλλά δύο,τα ίδια:


Αφού μου έμεινε λίγο ύφασμα από το χριστουγεννιάτικο,  
δοκίμασα την μέθοδο των τετράγωνων,όπου έφτιαξα ένα μικρό,συλλεκτικό θα έλεγα μαξιλαράκι,το οποίο το λάτρεψα.


Το συμπέρασμα.....όντως το πάτσγουωρκ,είναι εθισμός!!!

Σας εύχομαι να έχετε μία όμορφη και ευλογημένη εβδομάδα γεμάτη έμπνευση και δημιουργία!!!





4 σχόλια:

  1. Το βρίσκω καταπληκτικό, γιατί κι εγώ αρχάρια είμαι στο είδος και βέβαια η προσπάθεια μετράει. Πάντως είναι πολύ όμορφα !! !!!! Μπράβο τα έφτιαξες πολύ ωραία !!! Καλή εβδομάδα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα Ράνια μου,σε οτιδήποτε κάνουμε η προσπάθεια μετράει!!! Σ'ευχαριστώ πολύ,για τα καλά σου λόγια,να'σαι καλά!!!Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο όμορφα και γιορτινά!
    Μπράβο Μαρία!
    Πολλά φιλιά :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Αριστέα μου,να'σαι καλά!!!!!
      Να περάσεις ένα όμορφο και δημιουργικό απόγευμα!!!!

      Διαγραφή