Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΠΛΑΤΑΝΟΦΥΛΛΑ

  Καλησπέρα σας!!!
     Σήμερα,είναι της Αγίας Μεγαλομάρτυρος και Πανσόφου Νύμφης του Χριστού Αικατερίνης. Αύριο είναι του Αγίου Στυλιανού,που είναι ο άγρυπνος φύλακας και προστάτης όχι μόνο των βρεφών και των νηπίων αλλά όλων των παιδιών.
    Το καντήλι αναμμένο μπροστά στο εικονοστάσι,με το θυμίαμα να ευωδιάζει από το λιβάνι,μέσα στο σπίτι.Από το ανοιχτό παράθυρο,αντηχεί ο ήχος της καμπάνας,που ο παπάς - Νικόλας σημαίνει για τον εσπερινό.Ο αέρας φυσάει δυνατά παρά το τσουχτερό κρύο. Ποιο πέρα,στην πλατεία του χωριού,ακούγεται έντονα ο θόρυβος από τα κλαδιά του πλατάνου και τα φύλλα να πέφτουν όπως την βροχή,στρώνοντας το ποιο όμορφο χαλί στο έδαφος,που μόνο η φύση δημιουργεί με τα ποιο όμορφα, φυσικά χρώματα.

   

Ένα κομμάτι ύφασμα περίσσεψε από άλλη εργασία,και αξιοποιήθηκε σε πετσετάκι,με λίγο κοφτό κέντημα και στην γυροβολιά του πλέχτηκε με το βελονάκι,μία απλή και εύκολη δαντέλα,να του δώσει νέα πνοή και να στολιστεί σε μία γωνία του σπιτιού.


Ο αέρας συνεχίζει να φυσάει ποιο έντονα τώρα και μας υπενθυμίζει ότι σε λίγες μέρες αποχαιρετάμε το φθινόπωρο και μπαίνουμε σιγά - σιγά στο χειμώνα.

Εύχομαι ολόψυχα μέσα από την καρδιά μου Χρόνια Πολλά!!!! σ'όλους και  σ'όλες που γιορτάζουν,να είναι πολύχρονοι και η χάρη των Αγίων να πρεσβεύουν  υπέρ ημών!!!!!!!!

Να είσαστε πάντα καλά και να περάσετε ένα όμορφο βράδυ!!!!!!!!!!






6 σχόλια:

  1. Μια όμορφη δημιουργία Μαρία δεν χρειάζεται να είναι μεγάλη, αξιοποίησες το ρεταλακι με τον καλύτερο τρόπο .Το πετσετάκι σου έγινε υπέροχο. Για την ερώτηση που μου άφησες, πως αλλάζω το πρότυπο του μπλογκ, να σου πω ότι δεν αλλάζω το πρότυπο μέσω του blogger, αλλά το background. Τέτοια μπορείς να βρεις στα σχετικά sites που μάλιστα τα περισσότερα είναι και δωρεάν. Απλά αντιγράφεις τον κώδικα που αντιστοιχεί στο κάθε σχέδιο και τον περνάς στο μπλογκ σου σαν gadget.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου,για την απάντηση,να είσαι καλά,θα το κοιτάξω και ίσως να τα καταφέρω αυτή την φορά.
      Να έχεις ένα όμορφο βράδυ!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Έργο τέχνης το μικρό ρεταλάκι Μαρία μου!!!!!!
    Λατρεύω τα κοφτά!!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ,Ρένα μου!!!!!!!
      Να περάσεις ένα όμορφο σαββατοκύριακο!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφα έδεσε το πετσετάκι με τα πλατανόφυλλα!
    Καλό σου βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ'ευχαριστώ,να'σαι καλά!!!Καλό και ευλογημένο μήνα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή