Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Θάλασσα πλατιά - Ιανουαρίου

   Με το έμπα της νέας χρονιάς,η δυναμική ομάδα, Και στην Ελλάδα αγαπάμε το πάτσγουορκ,αποφάσισαν κατά την διάρκεια του έτους 2017,να κάνουμε  μία ανταλλαγή με θέμα:την θάλασσα!
   Δημιουργήθηκαν έξι μικρότερες ομάδες και η κάθε μία έχει το προσωνύμιο που την αντιπροσωπεύει σχετικά με το αρχικό θέμα: θάλασσα πλατιά! Η κάθε ομάδα αποτελείτε από δώδεκα άτομα,που κάθε μήνα θα παραλαμβάνουν ένα τετράγωνο και κατόπιν με την σειρά μας θα στέλνουμε το δικό μας,ώστε το τέλος του χρόνου θα έχουμε συγκεντρώσει δώδεκα τετράγωνα,που θα τα αξιοποιήσουμε όπως  εμπνέει και αρέσει στην καθεμία.
   Σας παρουσιάζω τα τετράγωνα του Ιανουαρίου.....ένα καραβάκι,με την μέθοδο του πάτσγουορκ,{που αν θέλετε να το φτιάξετε με τις οδηγίες του,βήμα-βήμα,θα τις βρείτε εδώ.}επίσης έκανα μία μικρή διαφοροποίηση,τοποθέτησα τον ήλιο,που τον κέντησα με απλικέ και τις ακτίνες του,με ρίζα.


Κι ένα δεύτερο μπλογκ,σε συνδυασμό απλικέ,κέντημα και πάτσγουορκ...


Υπέροχα καραβάκια,ταξίδεψαν σε γαληνεμένες θάλασσες γεμάτα με όνειρα κι ελπίδες,φτάνοντας τον προορισμό τους....


....για ένα απάνεμο λιμάνι!


Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια,για την θαλασσινή αύρα,που μου μετάφερατε στο σπιτικό μου μέσα στο καταχείμωνο.

Αν θέλετε μπορείτε να δείτε και τις πανέμορφες, θαλασσινές δημιουργίες,των κοριτσιών,με μία επίσκεψη σας,στο σπιτάκι της αγαπημένης μας,Μάνιας!
Επίσης,μην χάσετε το υπέροχο βιντεάκι,που ετοίμασε η Κατερίνα!


Σας εύχομαι να περάσετε μία όμορφη εβδομάδα!!!



 
   

2 σχόλια:

  1. Πόσο μου αρέσει αυτό το θαλασσινό σας ταξίδι Μαρία!!
    Μια τεχνική πολύ ενδιαφέρουσα που ακόμα δεν έχω ασχοληθεί !! Μπράβο σε όλες σας και καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικόλ μου,όταν ασχοληθείς μ'αυτό το άθλημα,ένα είναι σίγουρο ότι θα κολλήσεις....σου εύχομαι Καλή και Ευλογημένη Αγία Σαρακοστή,να περάσεις με την οικογένεια σου!!!

      Διαγραφή