Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Θάλασσα πλατιά - Οκτωβρίου

Καλησπέρα σας!
Μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα κι εμείς συνεχίζουμε το ταξίδι μας μέσα σε μία θάλασσα πλατιά που εύχομαι πρώτα ο Θεός πριν το τέλος του έτους να έχουμε ολοκληρώσει την θαλασσινή ανταλλαγή μας!
Πάμε να σας παρουσιάσω την ανταλλαγή του μηνός Οκτωβρίου.
Καθισμένη δίπλα στο παράθυρο,μέσα από τις δαντελένιες κουρτίνες αγνάντευε το πέλαγος ποτέ θα περάσει το πλοίο,για να της φέρει  νέα από τον αγαπημένο της που είχε να πατήσει την στεριά εδώ κι έξι μήνες.


Κι εκεί που αναπολούσε τις όμορφες στιγμές που περάσαν μαζί,το βλέμμα της έπεσε στην ακρογιαλιά κι εκεί στην άκρη της θάλασσας που σκάει το κύμα βλέπει κάτι που της κίνησε την περιέργεια κι αμέσως σηκώνεται επάνω που μέσα σε δευτερόλεπτα βρίσκεται στο σημείο που την κίνησε το ένστικτο της. Μεγάλη έκπληξη την περίμενε ένα γυάλινο μπουκάλι,χαραγμένο πάνω το όνομα της και φορτωμένο με αγάπη από τον άνθρωπο της!


Το πήρε στην αγκαλιά της,συγκινημένη λες και της έκαναν δώρο το πρώτο της παιχνίδι και γυρνώντας πίσω στην θέση της,το άνοιξε και μελέτησε το γράμμα του,όπου ξεκίνησε να μετράει τον χρόνο ως τα Χριστούγεννα, που θα γυρνούσε στην αγκάλη της. Μέσα από το μέτρημα ημερών και ωρών έβλεπε τα καΐκια που γυρνούσαν από το ψάρεμα και τα θαλασσοπούλια να τα συνοδεύουν ως συντροφιά.......


.......φορτωμένα με κάθε λογής ψαριά!


Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τα υπέροχα και ιδιαίτερα τετράγωνα που παρέλαβα,να είσαστε πάντα καλά και να περνάτε όμορφα!

Καλό ξημέρωμα!!!



4 σχόλια:

  1. Καλημέρα Μαρία!! Μα τί όμορφη βόλτα, αρμενίσαμε κι εμείς σε θάλασσες πλατιές!! Περιμένω να δω τί θα γίνουν όλα αυτά τα τετράγωνα στο τέλος!! Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιο όμορφη παρουσίαση Μαρία δεν μπορούσες να κάνεις. Έπλεξες πολύ όμορφα τα λόγια με τα υπέροχα κομμάτια της ανταλλαγής του Οκτωβρίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπέροχα!
    Εύχομαι καλές γιορτές με Υγεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. I enjoyed over read your blog post.
    Your blog have nice information, I got good idea from this amazing blog.
    I am always searching like this type blog post. I hope I will see again…
    หนัง HD

    ΑπάντησηΔιαγραφή