Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Τσαντάκια Patchwork

 Μία ανάρτηση που είδα στην ομάδα ραπτική του facebook, βρήκα την ευκαιρία να ασχοληθώ με το ράψιμο και ποιο συγκεκριμένα με το πάτσγουορκ μιας και μου έλειψε.....θα φτιάξω τσαντάκια!
   Στο πάτσγουορκ,μου αρέσει η όλη διαδικασία της προετοιμασίας του πρόζεκτ,από το συνδυασμό των υφασμάτων,το μέτρημα,το κόψιμο με μαθηματική ακρίβεια...είναι φορές που πιάνω τον εαυτό μου,να ξεχνιέμαι από την πραγματικότητα και να μην καταλαβαίνω πως περνάει τόσο γρήγορα η ώρα...
   Έφτιαξα δύο τσαντάκια,ένα μικρό,που του προσθέσα δαντελίτσα,για περισσότερη τσαχπινιά.......


.....κι ένα λίγο μεγαλύτερο,με διαφορετική διάταξη στο πάτσγουορκ από το προηγούμενο,ώστε να έρχονται σε κάποια αντίθεση μεταξύ τους,ενώ τα υλικά που χρησιμοποίησα είναι τα ίδια.


Και τα δύο μαζί.....


Στο εσωτερικό τους,ξέχασα να το φωτογραφίσω ......να σας ενημερώσω ότι έβαλα το ίδιο κόκκινο ύφασμα με την λουρίδα,που είναι στο εξωτερικό.


Αν θέλετε δείτε τα όμορφα τσαντάκια που έφτιαξαν τα κορίτσια,στην ομάδα της ραπτική.

Σας εύχομαι να περάσετε μία όμορφη,δημιουργική εβδομάδα!!!



10 σχόλια:

  1. Ω!Ποσο χαίρομαι που σε βρήσκω φίλη μου έχεις τόσο ωραίο μπλοκγ και εγώ δεν σε ηξερα τοσα χρόνια ,και ράβεις πολύ ωραία και κεντάς !! Το πορτοφολάκι σου πολύ όμορφο ειναι! Χρυσοχέρα είσαι!!!Χαίρομαι που πέρασες απο το μπλόκγ μου ,να είσαι καλά καλές γιορτές με υγεία !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε καλωσορίζω στο σπιτάκι μου,γλυκιά μου Μεταξία και σ'ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σου να'σαι καλά και σου εύχομαι καλή συνεχεία σ'ότι κι αν κάνεις!!!!!

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Μαρία!! Όπως τα λες, περνάει η ώρα τόσο γρήγορα με το πάτσγορκ αλλά και τόσο ευχάριστα!! Τα τσαντάκια σου έγιναν πολύ όμορφα. Και η δαντελίτσα χαρίζει πολύ. Φιλάκια και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Ευγενία μου,να'σαι καλά!!! Καλή συνεχεία και σε εσένα ανυπομονώ να δω την επόμενη δημιουργία σου.Καλό βράδυ,γλυκιά μου!!!Φιλάκια!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Υπέροχα Μαρία μου και τα δύο ,να είσαι καλά να τα χαρείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου,να'σαι καλά!!! Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Υπέροχα τα τσαντάκια σου Μαρία μου. Έβαλες και βάτα μέσα; Θέλω να κάνω κι εγώ. Είδα αυτά που ανέβασαν και στο δω.

      Διαγραφή
    2. Ναι Ρένα μου,τους έβαλα βάτα για να είναι ποιο σταθερά και γερά,σου συστήνω να τα φτιάξεις είναι πολύ εύκολο πρόζεκτ!

      Διαγραφή