Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Ποδιά κουζίνας


    Μέσα στο φόρτο και το τρέξιμο των ημερών,ήθελα να ξεφύγω λίγο...κι έτσι...χώθηκα ανάμεσα στα υφάσματα και στην ραπτομηχανή μου,ράβοντας μία ποδιά,έτσι για να ανεβάσω λίγο το ηθικό μου,στο ποιο πολυσύχναστο χώρο του σπιτιού μου,που είναι η κουζίνα,που αυτές τις μέρες έχουμε την προετοιμασία του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού.


Στο πι και φι έραψα την ποδιά κουζίνας,ανακύκλωσα ένα κοτλέ ύφασμα,που ήταν από ένα παιδικό παντελονάκι, το συνδύασα με βαμβακερό,στο κεραμιδί χρώμα,που ήρθε κι έδεσε με την λεπτοπίλεπτη, δαντελίτσα.
Η μόνη διάφορα που ξεχωρίζει το μπροστινό,από το πίσω μέρος της ,είναι η τσέπη της!Σας εύχομαι: η Αγία Γέννηση του Χριστού μας,να πλημμυρίσει στην καρδιά μας από αγάπη και συμπόνια,προς στον συνάνθρωπο μας,για έναν καλύτερο κόσμο και ποιο ανθρώπινο!!!


ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

2 σχόλια:

 1. Μου άρεσε που αξιοποίησες παλιά κομμάτια ύφασμα.
  Γεια στα χέρια σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αφού είναι γερά τα κομμάτια από ρούχα,κατά την απόψιν μου δεν πρέπει να τα πετάμε αλλά να βρίσκουμε τρόπο να τα αξιοποιούμε τους δύσκολους καιρούς που ζούμε ώστε να τους δίνουμε νέα πνοή.Καλό υπόλοιπο των εορτών να περάσεις Ρένα μου,με υγεία και χαρά!!! Φιλάκια!!!

   Διαγραφή