Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Ο Θεός είναι αγάπη!!!

   Αδελφοί,ο καρπός του Αγίου Πνεύματος είναι η αγάπη,η χαρά,η ειρήνη,η μακροθυμία,η καλοσύνη,η αγαθότητα,η πίστη,η πραότητα,η εγκράτεια.
   Τίποτα απ'αυτά δεν καταδικάζει ο νόμος.Άλλωστε όσοι είναι του Χριστού έχουν σταυρώσει τον αμαρτωλό εαυτό τους μαζί με τα πάθη και τις επιθυμίες του.
   Αφού λοιπόν,ζούμε με την δύναμη του Πνεύματος,πρέπει να ακολουθούμε το Πνεύμα.
   Ας μην γινόμαστε ματαιόδοξοι,ας μην προκαλούμε και ας μην φθονούμε ο ένας τον άλλο.
   Αν κάποιος αδελφοί μου,βρεθεί να κάνει κάποιο παράπτωμα,εσείς που έχετε το Πνεύμα του Θεού,να τον διορθώνετε με πραότητα. Προσέχετε μόνο να μην παρασυρθείτε κι εσείς από τον πειρασμό.Να σηκώνετε ο ένας το φορτίο του άλλου,κι έτσι θα εφαρμόσετε πλήρως τον νόμο του Χριστού!

   Με το παραπάνω αποστολικό ανάγνωσμα,προς Γαλάτας επιστολής,[στίχοι ε΄22 - στ΄2],που είναι από την Καινή Διαθήκη,δηλώνω την συμμετοχή μου στο δρώμενο της Αριστέας μας,Κοινωνία Ώρα Αγάπης!



   Διότι,ο Θεός είναι αγάπη!!!
   Ως αποκορύφωμα αγάπης,αφάνταστο και ανέκφραστο!!!


                                                             Χριστός Ανέστη!!!
 



6 σχόλια:

  1. Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου Μαρία ο Θεός ειναι αγαπη.. και οτι διδασκόμαστε απο αυτήν.!! ωραια η συμμετοχή σου με το αποστολικο αναγνωσμα φιλη ... να περνας ομορφα..καλή εβδομαδα.. φιλακιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο όμορφη και ανθρώπινη,Σμαραγδένια μου,θα ήταν η κοινωνία μας,αν οι άνθρωποι ήταν ποιο κοντά στον Θεό!Σ'ευχαριστώ για την επίσκεψη σου,στο σπιτάκι μου! Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  2. Μαρία μου σε ευχαριστούμε για την υπενθύμιση του αποστολικού αναγνώσματος. Πραότητα, έλλειψη φθόνου, προσφορά κι αποδοχή... Αυτά είναι αγάπη!
    Πολλά φιλιά!
    Καλή εβδομάδα να έχεις :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Αριστέα μου,που μου δόθηκε η ευκαιρία για πρώτη φορά,να συμμετέχω στο δρώμενο σου ,να'σαι καλά και να εξακολουθείς να μαζεύεις όλη την όμορφη γειτονιά του διαδικτύου,στο σπιτάκι σου!!! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  3. Αυτή η αγάπη Μαρία μου είναι γαλήνη ψυχής για μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή