Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Thassos!

   Καλησπέρα σας!!!
   Στην σημερινή μου ανάρτηση,θα σας παρουσιάσω ένα σάλι που έπλεξα με τις βελόνες και μας ταξιδεύει στην μαγευτική Θάσος!Είναι το αγαπημένο νησί της σχεδιάστριας που εμπνεύστηκε το σχέδιο της,μέσα από τις ομορφιές του τόπου της,που το περικυκλώνουν τα καταγάλανα νερά του Βορείου Αιγαίου,μαζί την μαγευτική θεά της φύσης,που το στολίζουν με την πρασινάδα του!


Έτσι λοιπόν...με το έμπα της νέας χρονιάς...η αγαπημένη Μαριέτα Ιωσηφίδου,αφού μας κάλεσε στο σπιτάκι της,μας άναψε φωτιά στο τζάκι της,για να ζεσταθούμε περισσότερο μας κέρασε τσάι μαζί με όλα ότι το συνοδεύουν και μας ανακοίνωσε......να πάρουμε νήμα και βελόνες,για να ξεκινήσουμε δυναμικά το νέο της σχέδιο!


Μα......φυσικά.......δεν είναι άλλο από ένα σάλι......το σχέδιο του είναι τόσο προσεγμένο,που το κάνετε σε όποιο μέγεθος θέλετε.Πλέκετε πολύ γρήγορα και εύκολα,ακόμη και με κλειστά ματιά,που λέει ο λόγος.....


Στο τελείωμα του,έβαλα κρόσσια για να είναι ποιο πλούσιο και χουχουλιάρικο...


Ας το απλώσουμε πάνω στην πρασινάδα, για να το δούμε ολοκλήρωμενο......


Σας εύχομαι να έχετε ένα όμορφο βράδυ!!!!!








.






8 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο...!
    Υγειά στα χεράκια σας, που φτιάχνουν τόσο όμορφα πράγματα!!!
    Καλή σου μέρα :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ ωραίο η εσάρπα και το χρώμα ..τελεια μπράβο σου !!!!
    Μπραβο και στην καλή μας φίλη την Μαριεττα
    καλο Σαββατοκυριακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο, μπράβο και πάλι!
    Όμορφες δημιουργίες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρία μου, δεν έχω λόγια . Σ'ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σου , τη συμπαράσταση σου και την εκτίμηση στη δουλειά μου και κυρίως για το κομμάτι του χρόνου σου και της ψυχής σου που έβαλες στο υπέροχο σάλι που δημιούργησες. Σ'ευχαριστώ, Μαριέτα Ιωσηφίδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαριέτα μου,εμείς ευχαριστούμε που μοιραστήκες μαζί μας το υπέροχο σχέδιο σου και μας ταξίδεψες στο μαγευτικό νησί σου,όπου πήρε και τ'όνομα του!!
    Καλό και ευλογημένο μήνα,να έχεις γλυκιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή